Optika Filos's logo
(389) 31 414 817
contact [at] optikafilos [dot] com

Есенска Акција од -20% на Casio часовници

Доколку сè уште не го одбравте Вашиот часовник за оваа есен, ние решивме да ви помогнеме во изборот. Најновата колекција на CASIO ја намаливме за 20%!

Попустот трае до крајот на месец Октомври (31.10.2014).

Casio

Само за потсетување, постарите модели веќе се намалени, а изборот е голем.

Повелете во нашите салони и одберете го Вашиот CASIO часовник.

Филос