Optika Filos's logo
(389) 31 414 817
contact [at] optikafilos [dot] com

Специјален Попуст за Матуранти и Апсолвенти

Драги Матуранти и Апсолвенти

Со големо задоволство Ве информираме дека и оваа година Ви припремивме изненадувања и попусти. Надополнете го Вашиот изглед и стајлинг и блеснете на својата матурска забава и апсолвентска вечер.

Students Action Optika Filos

Одберете како подарок за незаборавната ноќ прекрасен часовник или накит од swarovski elements кристали. Како предлог за фатален привлечен поглед Ви нудиме контактни леќи во боја. Окото добива на длабочина и волумен, погледот станува подлабок. Шминката поизразена, очите стаклено сјајни и блескави.

Подарете си Вам или на некој драг по посебна понуда и намелени цени.

Ве очекуваме
Филос