Новогодишен и Божиќен попуст

Во продажниот салон на Оптика Филос имаме Новогодишен и Божиќен попуст на оптички
стакла од -20% !

Денот на вљубените и виното

Од 10 до 15 Февруари попуст на Swarovski накит од-25%, а на часовниците Paris Hilton и Elite од -30%, по повод Денот на вљубените.