Часовници

Продажниот салон на Filos Fashion е резултат на уште еден сон и убава визија...

Водејќи Ве во светот на часовници нашата желба е да внесеме убавина и задоволство на Вас прзентирајќи Ви квалитетни часовници од познати реномирани светски брендови. Колекциите опфаќаат модерни машки и женски часовници кои се дизајнирани за луѓе кои се во постојано движење знаат да се забавуваат и да ги остваруваат своите соништа.
Веруваме дека секој човек е посебен и дека среќата е скриена во внимателно одбрани детали. Часовникот не е само показател на времето, претставува значење на личен став, стил, вкус или фетиш без кој денес модерниот човек неможе. Сакате да изберете часовник за Вас или Вашите блиски повелете во продажниот салон на Filos Fashion и направете го вистинскиот избор.

Ве очекуваме,
Filos Fashion

Watch