Новогодишен и Божиќен попуст

Во продажниот салон на Оптика Филос имаме Новогодишен и Божиќен попуст на контактни
леќи од -10% !

Денот на вљубените и виното

Од 10 до 15 Февруари попуст од -15% на контактни леќи во боја, по повод Денот на
вљубените.