Optika Filos's logo
(389) 31 414 817
contact [at] optikafilos [dot] com

Неодолива Акција во ФИЛОС !!!

Изненадувањата продолжуваат. Во тек е акцијата – купи два пара очила за сонце и добиј -50% на вториот.

Со купување на вториот производ со иста или пониска цена добивате 50% попуст на истиот. Попустот се пресметува во однос на основната цена. Акцијата важи за сите изложени производи, освен оние кои се веќе намалени.

Понудата важи од 15.09.2014 до 30.09.2014

ПРАВИЛНИК:

Акцијата не важи за oчила за сонце кои веќе се намалени.

Акцијата не се комбинира со претходно купени производи.

Купени сончани очила за време на акцијата може да се заменат во периодот додека трае акцијата (задоцнети замени на очила по истекот на акцијата, НЕ СЕ ПРИФАЌААТ).

Акцијата важи за очила за сонце со иста или пониска цена од првите (поскапите) очила.

Филос

Neodoliva Akcija