Optika Filos's logo
(389) 31 414 817
contact [at] optikafilos [dot] com

НОВОГОДИШНА МАГИЈА

ФИЛОС и оваа година е тука да ја сподели празничната магија со своите верни потрошувачи мамејќи им искрени насмевки и радост. Надополнете го вашиот изглед и стаилнг и блеснете на новогодишната вечер.

Одберете како подарок прекрасен часовник или накит од swarovski elements кристали .Како предлог за фатален привлечен поглед ви нудиме контактни леќи во боја.

Novogodisna Magija

Нашата волшебна новогодишна понуда важи за сите наши производи, и во сите продажни места од 15.12.2014 до 15.01.2014. Со купување на еден производ добивате попуст до -20%.

Со купување на вториот производ со иста или пониска цена добивате 50% попуст на истиот. Попустот се пресметува во однос на основната цена. Акцијата важи за сите изложени производи, освен оние кои се веќе намалени.

Новогодишната магија е во чинот на подарувањето и споделувањето љубов, радост и среќа потсетувајќи не дека нема поубаво чувство од тоа да направиме некого среќен.

Сега Ви е јасно дека совршениот подарок за Вас и Вашите блиски се крие во нашите продажни салони!

Ве очекуваме
Филос