Новогодишен и Божиќен попуст

Во продажниот салон на Filos Fashion имаме Новогодишен и Божиќен попуст на очила
за сонце до -50% !

Денот на вљубените и виното

Од 10 до 15 Февруари попуст од -30% на Guess очила за сонце, по повод Денот на
вљубените.