Новогодишен и Божиќен попуст

Во продажниот салон на Оптика Филос имаме Новогодишен и Божиќен попуст на оптички
стакла од -20% !

Денот на вљубените и виното

Од 10 до 15 Февруари попуст до -50% на оптички стакла, по повод Денот на
вљубените.