Специјални попусти за матуранти и апсолвенти

Espirit

Оптика Филос во месец Мај нуди посебни понуди за сите матуранти и апсолвенти. Познавајќи ги различните вкусови и потреби на своите потрошувачи, ФИЛОС креира модна понуда за дефинирање на Вашата убавина стил и имиџ. Надополнете го Вашиот изглед и стајлинг и блеснете на својата матурска забава или апсолвентска вечер или, пак, купете прекрасен подарок за Вашите најблиски.

Како подарок можете да одберете прекрасен часовник или накит од Swarovski elements. Како предлог за фатален привлечен поглед ви нудиме контактни леќи во боја. Окото добива на длабочина и волумен, погледот станува подлабок… Шминката поизразена, очите стаклено сјајни и блескави. Ќе ги обожавате!!! Освен ова, во Филос има и голема понуда на брендирани очила за сонце, кои се совршен подарок.

Ваша Оптика Филос